Fri frakt på alla ordrar

Digital korrektur

30-dagars faktura

Snabb service

Lägsta prisgaranti

 

 Artikelnummer:
Giving_people

Giving People

 

Giving People är en hjälporganisation som arbetar för att motverka ekonomiska utsatthet och den barnfattigdom som finns i Sverige.
Organisationen vill genom sitt arbete:

hjälpa barnfamiljer som lever i ekonomisk utsatthet.
förebygga att barnfamiljer hamnar i ekonomisk utsatthet.
motverka utanförskap och sociala klyftor.
påverka samhället till exempel skolor och föreningar genom att belysa och prata om barnfattigdom.
skapa debatt kring barnfattigdom och påverka de styrande politikerna.
Giving Peoples målgrupp är de i Sverige 232 000 barn som lever i fattigdom och de barnfamiljer som är på väg in i fattigdom och lever på marginalerna. Organisationen kan fånga upp de familjer som behöver kortsiktig hjälp för att klara sig ur en svår situation och bryta något som på sikt kunde blivit en permanent fattigdom. För de barnfamiljer som lever i fattigdom kan Giving People ge hjälp som på sikt innebär en väg ur fattigdom.

Giving People arbetar med akut hjälp av mat och andra viktiga förnödenheter. Organisationen har sedan starten i september 2013 förmedlat ett stort antal matkassar, kläder och hygienartiklar till barnfamiljer över hela Sverige.

Giving People arbetar förutsättningslöst med fokus på barnen. Organisationen arbetar främst med givare, privatpersoner som blir en del av vårt nätverk och som åker ut med hjälp till de hjälpsökande familjerna.

Giving Peoples styrka är organisationens korta ledtider. När en barnfamilj söker hjälp hos Giving People får de hjälp inom några timmar upp till några dygn beroende på hur akut deras situation är. Giving People är helt unika i snabbheten med att få ut hjälpen till den behövande familjen. Giving People kan leverera akut hjälp av mat och andra förnödenheter inom några dygn i hela Sverige med hjälp av givare i Giving Peoples nätverk och/eller presentkort samt matkuponger.

Läs mer om Giving People här>>Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »